Metabolic Balance

Metabolic Balance

Hoe en wat je eet bepaalt hoe energie in je lichaam wordt opgeslagen en verdeeld. Voeding heeft een enorm krachtige biochemische uitwerking op je lichaam. Het beïnvloedt niet alleen je stofwisseling en je hormoonhuishouding, maar ook je hersenen. Metabolic Balance helpt je om andere voedingskeuzes te maken. Keuzes die bij jou passen en waardoor je stofwisseling weer in balans komt.

Samen op zoek

We gaan samen op zoek. Eet je de juiste bouwstenen? Heb je genoeg brandstof? Welke voeding veroorzaakt klachten? Ik deel mijn kennis met je. En je krijgt praktische tips en tools die je helpen bij het hervinden van je mentaal en fysiek evenwicht.

Persoonlijk Voedingsplan

Metabolic Balance is geen dieet, maar een praktisch, persoonlijk voedingsplan aan de hand van jouw bloedwaardes. Maatwerk dus. Met dat voedingsplan ga je aan de slag. Je krijgt inzicht in je huidige patronen en keuzes en de gevolgen daarvan voor je gezondheid. Dat inzicht stelt je in staat om te veranderen. Om te bouwen aan een gezonde leefstijl.

Voeding is je medicijn

Door voedingskeuzes te maken die bij jou passen herstelt je stofwisseling. Je voelt je vitaler, energieker en gezonder. Je maakt bewuste keuzes. Keuzes waardoor je klachten en symptomen afnemen. Voeding is je medicijn!

Wil je meer weten?

Lees de ervaringen
van anderen

In de wisselwerking tussen inzicht en gedrag liggen de mogelijkheden om te veranderen