Sylvie

Ik geef je inzicht in jouw lichaam

Met mijn kennis van diverse wetenschappelijke disciplines help ik je geneeskrachtige veranderingen in gang te zetten op het gebied van leefstijl en voeding. Kom in beweging. Bekijk dingen van een andere kant. Daar zit de oplossing.

Ik help jou om dit proces in gang te zetten. Ik daag je uit, ik verbind: oorzaken, symptomen en patronen. Ik ondersteun je met mijn medische en technische kennis. Jouw nieuw verworven inzicht is je eerste stap naar verandering.

Om te kúnnen veranderen moet je in beweging komen Alleen dan kan een oplossing ontstaan
een nieuwe balans.

Blijvend veranderen

Voeding, bioritme, leefstijl, de evolutie. Je ervaart zelf het positieve effect daarvan. En met die ervaring en die wijsheid kun je stap voor stap je oude patronen blijvend veranderen. Je gaat bewust keuzes maken die voor jou beter werken. Lichaam en geest komen weer in balans. Klachten en symptomen nemen af. Je ervaart weer rust en energie.

This is me!

Kernwaarden: nieuwsgierig – flexibiliteit – balans – creëren – oplossen

Opleidingen: Orthomoleculair therapeut – Metabolic Balance begeleider – Stofwisselingscoach – Spijsverterings- en darmtherapeut – Psycho Neuro Immunologie

Persoonlijkheid: nuchter en geaard. Graag bied ik een luisterend oor en een helpende hand. In mijn leven streef ik naar oplossingen. Daarbij leg ik verbinding tussen de wetenschap en patronen, een dagelijks ritme.

Communicatie: helder en transparant. Ik hecht aan interactie. Ik ben zorgvuldig en deskundig. Betrokken.

Doel: het bereiken van rust en evenwicht. Vanuit mijn opleidingen en ervaringen weet ik hoe belangrijk een mentaal en fysiek evenwicht is. Dankzij onze evolutionaire blauwdruk zijn we van nature flexibel en weerbaar en kunnen we met allerlei ontberingen prima omgaan.

Missie: het overbrengen van de medicinale kracht van voeding en lifestyle. De power zit in verandering. Kom in beweging. Bekijk dingen van een andere kant. Daar zit de oplossing. 

Kom in beweging

Health Check

Krijg inzicht in je stofwisseling

Bekijk de methode

Metabolic Balance

Voeding is je medicijn

Bekijk de methode

Kom langs

Je verandering begint hier

Bekijk de aanpak